Şırnak Haber

   

Anasayfa   I   İletişim   I   Şikayet Dilek   I   Açılış sayfası yap   I    Sık kullanılanlara ekle  

   

 TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK     MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    “TEFECİLER VE TEFE TÜFE ÜZERİNE…!”EDİ BESE…!    FİNAL FARKI...  

 
   
 
        Güneydoğu
        Türkiye
        Dünya
        Politika
        Ekonomi
        Eğitim
        Spor
        Sağlık
        Bilim Teknoloji

 

 

        Çok Okunalar

  TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

 

 

Şırnak Valiliği’nden Spora Büyük Destek

 

7.3.2007 12:57:38

İl Genel Meclisi’nin Aldığı Karar Doğrultusunda Şırnak İli’ne Bağlı Tüm İlçe, Belde ve Köylerde Semt Sahaları Yapılacağı Bildirildi. Voleybol, Basketbol ve Futbol Sahaları İle Sporcu Soyunma Odalarından Oluşan Açık Spor Komplekslerinin Yanında Ayrıca Köy Spor Takımlarına Eşofman Takımı ve Spor Malzemesi Verileceği Açıklandı.

 

 

 

İl Genel Meclisi’nin aldığı karar neticesinde Şırnak İli’ne bağlı  bütün ilçe, belde ve köylere semt sahaları yapılacağı belirtildi. Şırnak Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, semt sahalarının yanında köy spor takımlarına ayrıca eşofman takımı ile spor malzemelerinin verileceği bildirildi.

 

Konu ile ilgili Şırnak Valisi Selahattin Aparı, Şırnak genelinde toplam 32 adet semt sahası ve gerekli spor malzemeleri temin edilerek söz konusu yatırımla bu yerleşim birimlerinin sportif faaliyetlerde eksiksiz hizmet vermesi sağlanacağını kaydetti.

 

İdil ilçesine bağlı köylerde semt sahaları kurma çalışmalarına başlandığını bildiren Vali Aparı, Büyük önder Kemal Atatürk’ ün de dediği gibi ‘Türk sosyal bünyesinde spor hareketlerini düzenlemekle görevli olanlar, Türk çocuklarının spor hayatını yükseltmeyi düşünürken sadece gösteriş için herhangi bir yarışmada kazanmak emeliyle spor çizmezler. Esas olan her yaştaki Türkler için beden eğitimini sağlamaktır. Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur’ Bizde çocuklarımızın spora olan eğilimlerini arttırmak amacı ile semt sahaları kurma kararı aldık” dedi.

 

Voleybol, basketbol ve futbol sahaları ile sporcu soyunma odalarından oluşan açık spor komplekslerini yapılacağı ilçe ve köyler; “Cizre İlçesi’nde; Güçlü Köyü, Sulak Köyü ve Korucu Köyü,  Güçlükonak İlçesi’nde; Gümüşyazı Köyü, Koçtepe Köyü ve Boyuncuk Köyü, Uludere İlçesi’nde; İlçe merkezi ve Ortaköy Köyü, İdil İlçesi’nde; Üçok Köyü, Tepecik Köyü, Alakamış Köyü, Tepeköy Köyü, Aksoy Köyü, Yarbaşı Köyü, Ortaköy Köyü, Aşağı Yavşan Köyü, Oyalı Köyü, Pınarbaşı Köyü, Sulak Köyü, Çığır Köyü, Ulak Köyü ie Kentli Köyü, Beytüşşebap İlçesi’nde; Ayvalık Köyü, Mutluca Köyü, Bolağaç Köyü, Boğazören Köyü, Aşağıdere Köyü ile Pirinçli köyü, Silopi İlçesi’nde; Üçağaç, Doruklu, Babındak Mezrası ve Buğdaylı” olarak belirlendi.

 

 

        

Bu habere 0 adet yorum yapıldı.

   Diğer Başlıklar

  ŞIRNAK'TA FUTBOL OKULUNA DESTEK 18.11.2009 14:03:13
  Barış Kupasında Şampiyon Şırnak Belediyespor Oldu 11.11.2009 12:06:38
  Diyarbakırspor Başkanı Ve Basın Sözcüsünden Çarpıcı Açıklamalar 2.11.2009 15:26:08
  Şırnak Bölgesel Ligde Temsil Edilecek 2.11.2009 15:20:05
  Gümüş Madalyayla döndü 1.8.2009 04:42:35

        Yorumlanan Haberler

 

        Şırnak'ta Hava Durumu

ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU

 

        Yararlı Linkler

T.C.Kimlik Numarası

Emekli Sandığı İşlemleri

Vergi Kimlik No.

SSK İşlemleri

BAĞKUR İşlemleri

Resmi Gazete

 

        Site İçi Arama

 

        Ziyaretçi Sayımız

2338076

 

 
 
 
 

 

Gelişen Şırnak Haber

Adres: Atatürk Mah. Bayındırlık Eski Binası Tel-Faks :+90 486 216 58 88 Merkez / ŞIRNAK - Türkiye
© Copyright Şırnak Haber 2004 Tasarım:Faruk GÜNEŞ

Şırnak Haber